Volhouden en vertrouwen

Ik had op meer gehoopt.

Meer vrijheid. Ik dacht er wat matjes tussenuit te mikken zodat we veilig 1,5m-yoga kunnen doen. En elkaar kapsels kunnen bewonderen.

Niet dus, gatverdamme.

Dat gevoel van balen, van frustratie en verdriet, als een golf kan het dan ineens komen opzetten. Dan zit er maar even één ding op: golfbreker zijn. Blijven staan, blijven ademen en voelen hoe die emoties ook weer wegebben.

Ok dan, wat dan wel?

In mei gaan in ieder geval alle yogalessen nog via de livestream.

Deed je nog niet mee? Dan is dit je kans!

Bovendien heb je nu de mogelijkheid om je eigen yogastudio verder te vervolmaken. Nog niet geïnvesteerd in een goed meditatiekussen of een gedegen mat? Dan is het nu de tijd om er echt werk van te maken dunkt me. En hoe lekker kan een oogmaskertje zijn.

Ik krijg veel positieve reacties van jou als new-born-online-cursist, dank daarvoor! Dat helpt mij zeker om vol te houden en verbinding te blijven voelen. Net als jij.

Graag wil ik de komende tijd inspirerende lessen blijven geven. Tot nu toe was er voor de lessen betaald, heb je gratis meegedaan, geld naar een goed doel overgemaakt of een vrijwillige gift voorgesteld.

Voor de komende tijd hoop ik ook op je commitment en financiële bijdrage. Wil je niet meer meedoen met de onlinelessen, even goede vrienden, laat het me weten dan schrijf ik je uit. Wil je meedoen met een extra les, bijvoorbeeld de restorative/yinles op maandag, ook dat kan!

Voor de lessen in mei vraag ik een vrijwillige bijdrage per maand. Dat is voor de wekelijkse lessen plus de gratis filmpjes om daarna de hele week de les nog eens te kunnen doen.
Normaal kost een les minimaal € 13,50. Ik vind het absoluut niet reëel om dat nu te vragen, zelf dacht ik aan een richtbedrag van ongeveer € 5 per les. Of meer, of minder.  Het is aan jou om te bepalen. Dat is een interessant proces, voor jou én mij. Draagkracht, draaglast, hebzucht, vrijgevigheid, oordelen, berekening, alles kan voorbijkomen. Als golfjes. Mooie oefening in mindfulness. En vertrouwen.
Je kunt je bijdrage overmaken naar NL 51 TRIO 0781 4558 55 t.n.v. A.G. Fischer, Vollenhove. Liever een Tikkie? Kan ook, laat even weten dan.

HET ROOSTER VOOR DE HELE MAAND MEI

  • Maandagmiddag 15:45-16:45 uur: RESTORATIVE/YINLES.
    En eenmalig op donderdagavond 14 mei.
    Een rustige, meer meditatieve les. Je bent wel wat meer kussens en dekentjes nodig. Speur je huis na, daar ligt vast wat.
  • MAANDAGAVOND 19:30-20:45  mix van hatha, cay en yin.
  • WOENSDAGMORGEN 9:00-10:15 idem
  • WOENSDAGAVOND 19:30-20:45 idem.

Je kunt elke les dus live meedoen én je krijgt van elke les het filmpje zodat je de hele week thuis de les nog eens kunt doen.
Start maandag 4 mei, ik houd rekening met de Dodenherdenking.

Even geen zin in yoga? Ga anders even dansen. HOLD ON!