Hol jij alweer?

Ik zou een wervend verhaal kunnen vertellen over hoe fantastisch yoga is. Ik zou er ook bij kunnen vertellen dat niet alle oefeningen persé prettig zijn. Op de korte termijn dan, op iets langere termijn, eind van de les al, voel je vitaliteit door je lijf denderen. Ik zou je op het hart kunnen drukken vooral tijd voor jezelf te nemen in de drukte van alledag.

Maar ik ben je moeder niet.

Ik volsta met een paar prachtige haiku’s. Gekregen van een oud-cursist toen ze ging verhuizen (dank Carla!). Dat cadeau wil ik graag met je delen.

Intens aandachtig
Wordt mijn lichaam wakker
Aandacht in detail

***
Stilte om mij heen
Overtuigend is je stem
Mijn lichaam beweegt

***
Ongemakkelijk
Is de houding op de rol
Mijn rug wil dit niet

***
Liggend op de grond
Zachte tonen in mijn oor
Muziek raakt mijn hart

***
De weg naar huis voelt
Warm van binnen en buiten
Alles in balans

***

Nou, je mag het zelf weten natuurlijk ;).
Heb toevallig nog wel plek in de XXL-yogaspecials op zaterdagochtenden in oktober en november (alle andere lessen zitten vol).
Ga ik ondertussen een eindje wandelen.