Vervolgtraining mindfulness

Van mindfulness naar heartfulness.
Kracht en compassie.

Na een mindfulnesstraining kunnen oude hardnekkige en vaak niet-helpende patronen zomaar weer de kop opsteken. De ‘ik-ren-dus-ik-ben-modus’ of je oude angsten die nog ergens in een hoekje liggen te wachten gaan vaak een leven lang mee. Toch hoeven ze niet de baas te spelen.
In deze training ligt de nadruk op het ontwikkelen van je zorg- en kalmeringssysteem. Die hebben we allemaal maar soms is die heel goed verstopt.

Een beetje verzachting kunnen we allemaal wel gebruiken. Maar ook kracht om te gaan staan voor de waarden die er voor jou toe doen.
Al deze zaken komen aan bod in acht sessies van ongeveer 2 uur.

Je krijgt een cursusmap én een prachtig boek t.w.v. € 28,50 erbij:

Dit boek, dat in detail het trainingsprogramma beschrijft dat bekendstaat als Mindfulness-Based Compassionate Living (mbcl), voedt het brein en het hart. Erik van den Brink en Frits Koster presenteren een solide overzicht van de wetenschappelijke basis van compassietraining. Ze laten ook op een menselijke manier zien hoe waardevol het openen van ons hart naar onszelf en anderen kan zijn voor ons geestelijk en lichamelijk welzijn. Ik beveel dit boek van harte aan, voor persoonlijk gebruik en vanwege de rijke mogelijkheden om compassietraining bij anderen te introduceren.
Linda Lehrhaupt, PhD, directeur Institut für Achtsamkeit und Stressbewältigung & Institute for Mindfulness-Based Approaches, zenmeester, Duitsland.

Praktijkruimte Pluut 17, Vollenhove
19:30 – 21:30 uur
Kosten: € 385,-