OVER Mij

Ontwikkelen, inspireren, onderzoeken. Dat is wat ik belangrijk vind in het leven.

Het houd me fris en levendig en soms word ik daar ook bekaf van. Heerlijk om dan even niets te hoeven. Lekker met de poes op schoot in de zon. Als die kat van mij wil meewerken tenminste.

Het heeft wel even geduurd, voordat ik dat kon.  Niets hoeven, gewoon zijn met wat er is.  En wat meer vertrouwen en zelfwaardering kon ik ook wel gebruiken.

Inmiddels lukt het aardig om tevreden te zijn met mezelf. Yoga en mindfulness hebben mij daar enorm mee geholpen.

In het leven heb ik zo wat heen en weer gehobbeld en ook een fikse depressie aan mijn broek gehad. Gaandeweg heb ik gemerkt wat werkt en wat niet – respect, geduld, compassie JA, eindeloos piekeren en praten over oorzaken, NEE.

Ik vind het fascinerend om te leren over de werking van ons lichaam en onze geest. Hoe die kunnen samenwerken maar ook net zo vaak elkaar tegenwerken.

Ontwikkelingen en inzichten uit de positieve psychologie, mindfulness, yoga, anatomie en neuropsychologie verwerk ik in de lessen. Mijn manier van werken is helder, zorgvuldig, nuchter en zorgzaam.

Via sociaal-maatschappelijke functies ben ik op de vierjarige Yoga en Vedanta beland. Eerst als student, later als docent. Maar aangezien ik houd van leren ben ik ondertussen doorgegaan met de YIN en de CAY-opleidingen. De laatste loot aan mijn diplomaboom is de ACT-opleiding. Zeg maar mindfulness plus.

Ik ben gecertificeerd mindfulnesstrainer categorie 1 en lid van de Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen, de VMBN. Daarnaast ben ik aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland.

Via meditatietrainingen, cursussen en opleidingen heb ik nu aardig wat papiertjes erbij, maar vooral veel ervaring die ik graag met je deel.

Wil je nog meer van me weten? Be my guest.