MINDFULNESS OP HET WERK

Eén op de acht werknemers heeft last van werkstress. Werkgerelateerd verzuim bedraag 31% van alle verzuim en dit percentage stijgt. Eén miljoen mensen lopen jaarlijks het risico op een burn-out of een andere werk-gerelateerde ziekte. Dat zegt een onderzoek  uit 2013 van TNO, NEA genaamd. De groei van deze cijfers is onder meer het gevolg van hoge prestatie-eisen; steeds meer moeten in minder tijd, disbalans tussen werk en privé, pesten en social media.

Mindfulness op het werk werkt preventief, is praktisch toepasbaar en werkt ook privé door.

De zes-weekse training helpt werknemers om zich beter te concentreren en handiger met stresssituaties om te gaan. Het vergroot de effectiviteit en vitaliteit door het versterken van persoonlijk leiderschap.

De training wordt bij u op locatie gegeven maar kan ook inmijn praktijkruimte in Vollenhove. Dan geldt een maximum van 8 deelnemers. Op locatie kunnen dat er 12 zijn.

De training is geschikt voor elke organisatie die gezondheid, plezier en effectief werken een warm hart toedraagt en bereid is daarvoor daadwerkelijk te investeren in haar mensen.

U kunt eerst vrijblijvend kennismaken middels een workshop mindfulness. In deze workshop leg ik iets uit over de theoretische achtergrond, deel een hand-out uit maar doen we vooral een aantal oefeningen.

Ik heb inmiddels al verschillende organisatie laten kennismaken met mindfulness o.a. MTH Steenwijk, het Waterschap Reest en Wieden in Meppel en de Rabobank Emmeloord.

De kosten

Kennismakingsworkshop Mindfulness op het werk  € 195, ongeveer 1,5 uur.

Mindfulness-werkt training tot en met 6 deelnemers € 1800.
Van 7 tot en met 12 deelnemers: voor elke extra deelnemer
wordt € 275 gerekend. 
Prijzen zijn exclusief btw 21%.

Maatwerkprogramma en individuele trajecten in overleg.