Mindfulness op maat

In een traject op maat leer ik je lichter te leven. Ik laat je daadwerkelijk ervaren wat in je kracht staan betekent. Je word je eigen bondgenoot. Compassie en kracht zijn onmisbare reisgenoten op weg naar het leven dat je wilt leiden. Ondanks je angsten, verlies, pijn en wat voor narigheid we ook allemaal voor onze kiezen krijgen.

Mindfulness, act-coaching en bewegen, ik maak een mix van dit alles zodat jij weer verder kunt op een manier die bij je past. Een rijk en zinvol leven is mogelijk als je leeft naar je waarden.

Welke klacht je ook hebt, er is altijd een stap voorwaarts mogelijk. En acceptatie is ook een stap.

Act staat voor Acceptatie en Commitment Therapie. In feite mindfulness in combinatie met waarden-gerichte actie. Doen wat voor jou belangrijk, nodig én haalbaar is. Omdat het jouw leven is en van niemand anders.

Zo blij nu. Dat had ik nooit van mezelf gedacht, ik leef veel minder vanuit regels die ik mezelf had opgelegd maar veel meer vanuit mezelf!

Ellen

Waar en wanneer?

Dat is het voordeel van op maat: we kijken samen wat past. Ik ben best flexibel: het kan online, of wandelend in het bos. In mijn praktijkruimte. Overdag of een enkele keer ’s avonds.

Kosten

Voor een sessie van een uur en een kwartier, is je investering € 95 incl.
Het aantal sessies wijst zich vanzelf.
Wil je echt een complete mindfulnesstraining dan moet je rekenen op 8 sessies. Je krijgt dan ook een cursusboek en audio-opnames.

Vraag vooral bij je verzekering na of een mindfulnesstraining wordt vergoed. Ik ben cat. 1 trainer, veel verzekeringen vergoeden dan een deel. Indien van toepassing kun je ook je werkgever vragen om een bijdrage.

Een holistisch APKaatje, zo af en toe heb ik dat nodig. In duidelijke en heldere stappen en met mindfullness oefeningen leidt Ina je door de stappen van ACT. Na iedere sessie is er “food for thought”. Bewust keuzes maken.  Ook on-line vanuit je veilig thuis is de begeleiding uitstekend te volgen en heeft zo z’n voordelen. Van tijd tot tijd de blik naar binnen richten om vervolgens je kompas te richten op wat écht belangrijk is, dat is wat ACT kan doen. Stoppen, voelen…..en door. In hetzelfde leven met meer rust in hoofd en lijf.

Tine

Wil je lichter leven?

Je openstellenaanwezig zijn en doen wat belangrijk is zijn de drie kernelementen op weg naar een rijk, zinvol en lichter leven.

Een tocht van 1000 mijl moet beginnen met een eerste stap.

Lao Tse, Chinees filosoof 600 v.C.