‘Ik vind de lessen fijn om te doen en ik heb niet voor niets jou gekozen uit het aanbod dat er is op yoga gebied😉. Ik heb zelf een onderwijsachtergrond en vind jouw lessen goed in elkaar zitten qua opbouw en verder heb je een fijne manier van lesgeven’. 

Carolien

Yoga betekent verbinding. In de lessen ga je ervaren hoe fijn het is als je hoofd en je lichaam samenwerken. In actie, in rust en allebei.

HATHA-CAY YOGA

De klassieke yogahoudingen die ik je aanleer vanuit de nieuwste anatomische inzichten wat betreft versoepeling wervelkolom en het bindweefsel. Door stress en gewoontehoudingen neemt je lichaam bepaalde patronen aan die je vaak beperken in je bewegingsvrijheid. Denk aan smartphone-nek, zit-rug, bankbuik maar ook stijfheid door eenzijdig sporten en bewegen. Om nou te zeggen dat ik je alle hoeken van de kamer laat zien is overdreven maar ik daag je wel uit om het beweegbereik van je lichaam te onderzoeken.

agenda en kosten

maandag 19:30 tot 20:45 uur.

19 September tot en met 19 december. Géén les op 3 okt, 7 nov.
Totaal 12 lessen € 150.

Handig is dat die mentale ontspanning niet alleen tijdens dat uurtje yoga per week is, maar dat het ook handvaten geeft om op andere momenten toe te passen. Bijvoorbeeld een ademhalingsoefening tijdens of na een stressvolle situatie, of ‘mindfull’ fietsen in de regen terwijl je je regenpak vergeten bent.

Theo

Vorig jaar ben ik door mijn rug gegaan maar sinds het geyoga met de strip en de rugrolletjes heb ik praktisch nooit geen rugpijn meer!

Gijs

RESTORATIVE YOGA: ULTIEM ONTSPANNEN

Restorative yoga is relaxen tot op het bot. Deze meditatieve vorm van yoga helpt je om los te laten, zachter te worden, de stilte in jezelf te voelen, te herstellen, uit te rusten.

Er zijn maar een paar houdingen per les en toch vliegt de tijd. Al kan het ook best wennen zijn als je gewend bent aan voortdurende bezig zijn. Maar eenmaal ervaren smaakt dit meestal naar meer.
Een adempauze of minivakantie.

agenda en kosten

dinsdag 19:30 tot 21:00 uur.

Groep 1: 20 sept, 4 en 18 okt, 1 en 22 nov, 6 en 20 dec.
Totaal 7 lessen.

Groep 2: 27 sept, 11 en 25 okt, 15 en 29 nov, 13 dec. Totaal 6 lessen.

Eén les kost € 15, boek je 3 of meer dan € 13,75 per les.

Ik vind de restorative lessen iedere keer weer een cadeau. Ik slaap daarna ook altijd heerlijk. Ik vind het echt een aanrader.

Karin

Eigenlijk zou dit in het ziekenfonds moeten zitten. Ik moest het wel echt leren, niks doen. Ontspannen is voor iedereen goed en voor mij zeker want eigenlijk ben ik altijd druk.

Alie

XXL-SPECIALS!

Van alles het beste. Voor deze specials heb ik gastdocenten uitgenodigd die zeer ervaren zijn in de Criticial Alignement Yoga. Ze werken met het hoofdstandbankje en houten boogje om de energiedoorgifte in je wervelkolom te optimaliseren. De lessen worden afgerond met een uur meditatie en restorative yoga. Je kunt de specials los volgen maar ook als reeks omdat er steeds een ander accent wordt gelegd zoals onderrug en bovenrug en nek/schouders.

agenda en kosten

zaterdag 09:30 tot 12:30 uur.

Oktober: 1,15 en 29 oktober met Wim en Ina.
November:  5, 19 en 26 november met Mathilde en Ina.

Kosten: € 42,50 per special.
Bij 3 of meer krijg je 10% korting!

Hier zet ik graag jouw ervaring neer!

jij